Начало /  /  / Къщи на дърво
ИМОТИ В БЪЛГАРИЯИМОТИ ПО СВЕТАЦЕНИ НА ИМОТИТЕНОВИНИ ТЪРСАЧКИ ЗА ИМОТИАГЕНЦИИ ЗА ИМОТИСТРОИТЕЛСТВОИНТЕРИОРМЕДИИПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИЕНЦИКЛОПЕДИЯЗА КОНТАКТИ:


.: BGtop.net : Топ класация на българските сайтове
Гласувай за този сайт!
Къщи на дърво

Къщи на дърво

Всеки търси поне малко приказност и екзотика, с които да разнообрази живота си.

Има няколко места, където това е възможно. Тук ще намерите няколко конструкции, но построени не къде да е, а в клоните на дърво. Кое ги прави толкова забележителни, ще може да прочетете в следващите редове. Селекцията е направена от homedesignfind.com.

 

Първата къщичка, с която ще започнем, се нарича 4TreeHouse и е направена от Lukasz Kos от университета за архитектура и дизайн в Торонто (Канада). Формата й е вдъхновена от естетиката на традиционните японски фенери. Основната идея е, че самата къща може да се слее в хармония с пространството около нея. 4TreeHouse изглежда сякаш се рее във въздуха. Намира се сред високите дървета около езерото Мускока (Muskoka).

Къща на дърво

Следваща под ред е проектираната от Такаши Кобаяши, дървесна къщичка. Кобаяши е добре познат в Япония с ексцентричните си творения. Първият му проект е част от реклама на известна компания. Яйцевидната структура е с височина от 4 м. и диаметър от почти 3 м. Снабдена е и с вита дървена стълба, която напомня за приключенията на Робинзон Крузо. Това е една от най-изобретателните подобни къщички.

Къща на дърво

Tree Canopy все още представлява само концепция. Тя е по идея на дизайнерите от 51 % Studios. Формата и структурата са вдъхновени от африканското акациево дърво, което може да се види по цялото протежение на африканската шир. За сега идеята е, тя да бъде използвана като подслон на любителите на сафари, които обичат да наблюдават екзотичния животински свят, по-отблизо.

Къща на дърво

Ето и една дървесна къщичка с по-минималистичен дизайн. Тя е проектирана от Kyu Che Studio, чиято идея е била да създадат структура, подходяща за всяка среда и всеки терен. Livepod може да се премества, сглобява и разглобява на всяко място, за много кратко време и с минимални усилия. Конструкцията се закрепя посредством стоманени крака и кабели. От компанията твърдят, че Livepod спокойно може да се използва за офис, допълнителна стая, както и да приюти двама души за няколко дни.

Къща на дърво

Тази къща е очарователна по свой собствен начин. Тя е боядисана в топъл син цвят и е скрита сред плачещите върби на чудна река. Собствениците споделят, че в топлите дни, човек може да се покатери на покрива и да скочи в бистрите води на реката

Къща на дърво

Най-забележителният елемент на къщата Sky High Treehouse е гледката към намиращото се в непосредствена близост езеро Geneva. От намиращата се на 40 м конструкция, може да се види цялата околност. Структурата й буквално се слива с тази на дървото и изглежда сякаш винаги е била точно там.

Къща на дърво       sgrada.com

Японски ресторант - кацнал на едно дърво

Къща - бананово листо в Рио де Жанейро

Къщи-оригами подслоняват бедстващи от земетресения

Извънземна къща - хит в Европа

Къща-акордеон в горите на Швеция

Къща-сал за пътешественици

Странни имоти - Ананасът в Дънмор


Избрани сайтове Къщи

 • Белвю - български хотел в Керамоти Керамоти - климат, плажове, температура на морската вода, заведения... от Bellevue Apartments - най-добрите апартаменти за почив ...

 • Най-актуални страници Къщи

 • Специални цени за Olympios Zeus 3*, Гърция All Inclusive Гърция, вили "Olympios Zeus'' 3*, All Inclusive

 • Сърцето на Германия  » ...

 • Usb flash памет ключ Usb памет КЛЮЧ

 • Най-нови обяви

 • Даваме под наем дългосрочно и/или за летен
  Даваме под наем дългосрочно и/или за летен сезон 2018 г., студия, едноспалн

 • Врати които гарантират сигурност
  Знайте, че ще ви предложим най-доброто качество, т.е. метални врати които могат

 • Персонализирана детска книжка - Книжка за вкъщи
  BOOK4U са иновативни книжки, чиято идея е да възпитават, учат и забавляват малчу • Информация за имоти, сайтове за имоти, агенции за недвижими имоти, оферти за про